Dokonalá pohostinnost Dokonalá pohostinnost

Dokonalá pohostinnost

14. 08.2024

Hornatá oblast Jižního Tyrolska je obdařena nevšední přírodní krásou. I přes drsné podnebí si ji zdejší obyvatelé doslova zamilovali. Dokladem je exkluzivní usedlost Ansitz Steinbock. Nabízí krásný výhled po okolí, hřejivou atmosféru prosycenou přívětivostí paní majitelky Elisabeth Rabensteiner a také v celém kraji vyhlášenou kuchyni.

Jako doma

Každým koutem Ansitz Steinbock prostupuje esence srdečné pohostinnosti Elisabeth Rabensteiner a jejího týmu. Společně jsou hrdými strážci staleté tradice tohoto nevšedního ubytování, jehož historie sahá až do 15. století. Citlivá renovace v roce 2022 vdechla celému panství navíc punc moderní exkluzivity.

Komnata přímo pro vás

Klimatizované interiéry panství a přilehlého bývalého seníku se mohou pochlubit nádherným výhledem do krajiny nebo do uliček starobylého Villandra. Jedinečných, individuálně zařízených apartmá najdete v Ansitz Steinbock dvanáct. Potěší svou uhlazenou elegancí, čistotou designu a vysoce kvalitním nábytkem z masivního dřeva. Bohatému vybavení suit kraluje soukromá sauna.

Chutě pocestného plesají

Srdcem hotelu je oceňovaná kuchyně. I když se jídelníček nese v kosmopolitním duchu, je založen na vybraných regionálních surovinách. Okouzlující delikatesy, jež vytváří šéfkuchař Tomek Kinder a jeho tým, se podávají v luxusní restauraci Defregger Stube a Courthouse Stube, kam doporučujeme zajít na alpskou večeři o 5 chodech. Jste-li milovníky vína, pak určitě dejte na místního someliéra, neboť v Ansitz Steinbock je velká pozornost věnována dokonalému párování. Na samostatnou sklenku si pak můžete zajít do 6 metrů hluboko umístěného vinného sklípku. Nenechte si ujít ani snídani s vynikajícími regionálními produkty včetně džemů, sýrů, uzenin a spousty sladkého pokušení v typické tyrolské jídelně obložené dřevem s názvem Stube.

Prožít něco nevšedního

Do Ansitz Steinbock se hosté rádi vracejí, neboť pro ně má paní majitelka připravenou spoustu nečekaných zážitků v podobě pobytových balíčků. V letní sezoně radíme zvolit balíček připravený jen pro toto období. Nese název Alpské kouzlo s Elisabeth a 7 nocí ubytování včetně snídaně Royale s 6 alpskými večeřemi obohacuje o unikátní výlet společně s paní Elisabeth do její soukromé horské chaty na horské pastvině Villanderer Alm. S touto milou dámou zažijete skupinové vaření v kuchyni chaty, oběd na terase a také degustaci vína. Zážitkových balíčků je ale připraveno mnohem víc.

Kraj stvořený pro výpravy

Villanders je oblast jako stvořená pro toulky za poznáním i krásami přírody, třeba na chatu s Elisabeth. Ovšem zajít si můžete třeba také ke kostelu Totenkirchl, který se tyčí ve výšce 2 186 metrů. Zajímavé jsou rovněž kované kříže (Grabkreuze) nebo posezení v tzv.  Törggelestuben, což jsou hospůdky a vinárny místních farem. Nádherné jsou také výlety k biotopům, na náhorní plošinu Villanderer Alm  nebo procházka stezkou podél řeky Waal. 

https://www.ansitzsteinbock.com

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design