Hotel Carlsbad Plaza
Vstupte do světa luxusu a pohodlí v samém srdci Karlových Varů 
Hotel Carlsbad Plaza
Vstupte do světa luxusu a pohodlí v samém srdci Karlových Varů

Hotel Carlsbad Plaza
Vstupte do světa luxusu a pohodlí v samém srdci Karlových Varů

06. 05.2024

Hledáte dokonalé místo pro relaxační pobyt? Hotel Carlsbad Plaza nabízí ideální kombinaci luxusu, pohodlí a odpočinku. Při příjezdu vás okouzlí okolní příroda a krásy historických lázeňských kolonád, které jsou součástí světového dědictví UNESCO.

Ubytování v našich prostorných a elegantních pokojích a apartmánech nabízí prvotřídní vybavení a maximální komfort. Každý detail byl pečlivě navržen tak, aby splnil všechny vaše potřeby.

V hotelu Carlsbad Plaza nabízíme široké spektrum služeb od unikátního wellnesslandu Alt Karlsbad se 7 druhy saun, 5 druhy bazénů až po léčebné i kosmetické procedury, masáže či tradiční lázeňskou léčbu za využití blahodárné termo-minerální vody. Aby byl váš pobyt opravdu dokonalý, nechybí ani vynikající gastronomie, kterou si můžete vychutnat v našich hotelových restauracích či barech.

Rezervujte si svůj pobyt ještě dnes a zažijte nejlepší služby a wellness, které Karlovy Vary nabízejí. Vaše tělo i mysl vám za to budou vděčné.

https://www.carlsbad-plaza.com

Podobné články


  • Rakouský Leogang patří dle Lonely Planet mezi Top 10 regionů světa – objevte ho i vy! Rakouský Leogang patří dle Lonely Planet mezi Top 10 regionů světa – objevte ho i vy!
    Styl Sport Hotel Léto Svět Lidé

    Rakouský Leogang patří dle Lonely Planet mezi Top 10 regionů světa – objevte ho i vy!

    Ohnivé západy slunce nad vrcholky Alp, trasy s dechberoucími výhledy pro turisty, cyklisty i horolezce, koncerty na náhorních plošinách, horské chaty plné regionálních delikates, největší bikepark v Evropě, stylové spa splývající s přírodou či jedna z nejdelších lanovek světa, na níž budete mít pocit, že letíte – to jsou důvody, proč slavný průvodce Lonely Planet zařadil Saalfelden Leogang mezi Top 10 regionů světa. Z Česka je to jen pár hodin jízdy, a my vám poradíme, co zde zažít.

    23. 08.2024

  • Italský „hot spot“ celebrit Italský „hot spot“ celebrit
    Styl Luxus Hotel Svět Lidé

    Italský „hot spot“ celebrit

    Když se známé osobnosti a nároční klienti rozhodují, kde se v Miláně ubytovat, vůbec nepochybují. Zpravidla totiž zamíří do svého i našeho oblíbeného hotelu Principe di Savoia. Ředitel hotelu Ezio Indiani, který hotel vede téměř dvacet let, si s námi povídal nejen o známých osobnostech, se kterými se zde setkal a které do hotelu rádi jezdí, ale také o svých zkušenostech a vyhlášených službách.

    19. 08.2024

  • Dokonalá pohostinnost Dokonalá pohostinnost
    Styl Hotel Svět

    Dokonalá pohostinnost

    Hornatá oblast Jižního Tyrolska je obdařena nevšední přírodní krásou. I přes drsné podnebí si ji zdejší obyvatelé doslova zamilovali. Dokladem je exkluzivní usedlost Ansitz Steinbock. Nabízí krásný výhled po okolí, hřejivou atmosféru prosycenou přívětivostí paní majitelky Elisabeth Rabensteiner a také v celém kraji vyhlášenou kuchyni.

    14. 08.2024

Developed by MadFox design