Po dlouhé zimě je tu čas na voňavé grilování. Snad poslední sníh a chlad je za námi a nyní nás čeká pár slunečných dní, jak slibuje předpověď. Využijte první teplé jarní dny a zpestřete si víkend s rodinou. Šéfkuchař Honza Štěrba se svým týmem pro Vás připravili skvěle naložená masa, zeleninu a další grilovací pochoutky. Vyběhněte na čerstvý vzduch, grilujte, bavte se, užívejte jara! Jistě zazáříte jako profík. Vše pro vás zabalí, přivezou k vám domů nebo si grilovací zásilku můžete vyzvednou přímo na zámku a zpříjemnit si den procházkou v jarně rozkvetlém anglickém parku obklopeného Svatojiřským lesem. Termíny doručení či vyzvednutí: pátek 16. 4. a čarodějnický pátek 30. 4.
Zima je tady. Vychutnejte si ji tam, kde si pořádně odpočinete, zalyžujete si, a ještě ochutnáte skvělé jídlo. Vitalhotel Gosau v srdci oblasti Dachstein Salzkammergut je pro to jako stvořený. Je téměř na dosah, pouhých šest hodin jízdy z Prahy.
Jen 70 kilometrů jižně od Salcburku, mezi Vysokými a Nízkými Taurami se nachází sympatické údolíčko Großarltal. Nad jeho střediskem Großarl se táhnou horské svahy s dvoutisícovými vrcholy. Jsou součástí lyžařské houpačky Großarltal–Dorfgastein.
Ředitelka The Emblem Prague Hotel Helena Hons Valtrová v rozhovoru odhaluje záměry skupiny Emblem Places. Dále vypráví o individuálnímu přístupu k hostům a prozrazuje, jak dokáže spojení moderních technologií a tradic vytvořit unikátní atmosféru.