Medical Check-up spojuje tradici lázeňství s moderní medicínou Medical Check-up spojuje tradici lázeňství s moderní medicínou

Medical Check-up spojuje tradici lázeňství s moderní medicínou

26. 09.2024

Do Mariánských Lázní se již od počátku 19. století vypravují lidé, aby upevnili své zdraví. Pětihvězdičkový hotel Nové Lázně nabízí hostům nejen relaxaci a léčebné procedury, ale také unikátní program Medical Check-up, který posuzuje zdravotní stav na základě holistického přístupu.

Luxusní hotel Nové Lázně, který spadá pod předního hotelového evropského provozovatele Ensana, se nachází v srdci malebné lázeňské oblasti a láká návštěvníky na špičkově vybavené pokoje, gastronomické zážitky v nově zrekonstruované restauraci Royal, posezení v přilehlém baru, odpočinek v římských lázních i procedury z přírodních léčivých zdrojů. Navíc však nabízí unikátní lékařskou diagnostiku.

Holistický přístup odhalí zdravotní stav

Základním pilířem programu Medical Check-up je konzultace s lékařem a prohlídka zaměřená na celkové zdraví, nikoliv pouze na jednotlivé symptomy. Zájemci podstoupí laboratorní vyšetření, diagnostiku kardiovaskulárního aparátu – EKG, zjištění saturace O2, určení cévního věku a rozsahu aterosklerotických změn změřením elasticity cév. Současně klienti zjistí míru svého mentálního a fyzického stresu.

Nalezněte cestu ke zdraví

Na základě všech výsledků testů bude klientovi připraven program na míru založený na léčbě z přírodních zdrojů v kombinaci s nejnovějšími medicínskými poznatky a přístroji. Součástí je také konzultace s nutričním terapeutem, analýza složení těla a doporučení vhodných potravin. Během pobytu v Nových Lázních díky Medical Check-up můžete nalézt optimální cestu ke zlepšení svého zdraví a vitality.

https://ensanahotels.com/cs/hotely/nove-lazne

Podobné články


Developed by MadFox design