Nejlépe střežené tajemství Rakouska:
Otevření resortu Mount Med v Tyrolsku
Nejlépe střežené tajemství Rakouska:
Otevření resortu Mount Med v Tyrolsku

Nejlépe střežené tajemství Rakouska:
Otevření resortu Mount Med v Tyrolsku

13. 09.2024

Podpořte své zdraví v nové zdravotní destinaci

Resort Mount Med v tyrolském Wildschönau, vlajkovém místě, kde se prolíná historie, zdraví a joie de vivre, je citlivě zasazen do okolního horského prostředí. V srdci tohoto špičkového lázeňského střediska leží jedinečný koncept syntézy zdraví. Tyto léčebné lázně, které budou otevřeny v říjnu 2024, se zaměří na dlouhověkost a krásu s na míru šitými řešeními zakořeněnými v přírodě pro transformativní koncept healthstyle. Cílené preventivní přístupy a jedinečné léčebné programy pro mysl a tělo se spojují s revolučním výživovým schématem – v této skutečně holistické destinaci.

Holistický, integrovaný přístup v Mount Med ctí zdraví i krásu. Jeho inovativní koncept je založen na vědě a medicíně a nabízí nový pohled na dlouhověkost. Souhra diagnostiky založené na důkazech, preciznosti v prevenci a progresivního omlazení nachází v prevenci stejně výrazných výrazů jako v léčbě. Mindfulness a balance vedou k transformaci vědomí a životního stylu. Resort Mount Med zahajuje evoluci pomalého zdravotního cestování s pomocí týmu lékařů a na míru šitého MOUNT MEDolution. V krásném alpském prostředí resort oslavuje spojení mezi člověkem a přírodou, poskytuje pocit jednoty a sounáležitosti, protože otevírá dveře netušeným vnitřním zdrojům a moudrosti. V transformaci hosté objeví tu nejlepší verzi sebe sama, když se pustí do pomalejšího, holisticky zdravějšího a naplněnějšího života.

 Léčebné lázně

Transformace v Mount Med začíná revoluční integrativní diagnostikou a preventivní, estetickou, sportovní a nutriční medicínou a také ortopedií. Více než pět desetiletí odborných znalostí se snoubí v léčebných lázních, kde jsou hostům k dispozici renomovaní soukromí lékaři a konzultanti, praktici, terapeuti, trenéři a fitness instruktoři.

Lázně měnící život

Personalizované ošetření je srdcem holistického Life Changer Spa a jeho vědecky podloženého konceptu Mylife Changer založeného na důkazech. Zde je hostům nabízen holistický přístup ke zdravé kráse a pro-ageing. Mylife Changer je založen na typologické analýze, personalizovaných ošetřeních a sérech, nutričních a infuzních terapiích na míru a univerzitním metabolickém programu pro udržitelné omlazení buněk.

Vařte pro zdraví

Strava je klíčem k obnově a udržení dobrého zdraví a Resort Mount Med je v čele nutriční revoluce. Jejich holistický přístup k personalizované výživě se dokonale snoubí s jejich MOUNT MEDolution na míru. Gurmánská restaurace Green Fine Dining oceněného šéfkuchaře Borise Meyera nabízí mimořádný zážitek a všechny chutě štěstí.

Sport a mobilita

Mount Med nabízí na míru šité tréninkové plány s kontrolami, špičkové vybavení a vysokou úroveň zdravotní způsobilosti, jógy, sportovní psychologie a tréninkových znalostí. Personalizované cvičební a tréninkové plány pomáhají hostům udržet si mobilitu a dosáhnout svého osobního maxima.

Duševní zdraví

O mysl je postaráno během programu a pobytu hosta i mimo něj. Mindset je klíčovým faktorem v udržitelné transformaci životního stylu. Dlouhodobý healthstyle vyžaduje, abychom se vymanili ze starých, neužitečných vzorců a projevili nové, pozitivní rutiny.

Resort Mount Med

Je postavený na 850 let starých, citlivě zrekonstruovaných zdech bývalé klášterní farmy, kombinuje udržitelný design a sofistikovaný komfort s historickou atmosférou. Kombinace průkopnického ducha, inovativního přístupu, udržitelnosti a zplnomocněného, mezinárodně zkušeného týmu charakterizuje filozofii resortu: Podpořte své zdraví.

https://www.mountmedresort.com

Podobné články


  • Reiters Reserve - resort plný pohody   Reiters Reserve - resort plný pohody
    Styl Luxus Sport Hotel Golf Svět

    Reiters Reserve - resort plný pohody

    Tam, kde Rakousko už není Maďarsko a ještě není úplně Štýrsko, nedaleko Bad Tatzmannsdorfu v jižním Burgenlandsku leží Resort Reiters Reserve. Tento kouzelný kout Rakouska se prezentuje jako oáza dobré pohody. Mírně zvlněná krajina, jejíž svahy jsou porostlé lesy a vinicemi, hodně slunce a příjemné klima – to vše je jako stvořené pro skvělou dovolenou. Celá oblast je právem označována jako nejslunnější region s více než 300 slunečními dny v roce.

    16. 09.2024

  • Nevšední vinařství Dog in Dock se rozrůstá Nevšední vinařství Dog in Dock se rozrůstá
    Styl Design Česko Restaurace

    Nevšední vinařství Dog in Dock se rozrůstá

    Ve Veselí nad Moravou se rodí nový turistický fenomén. Za názvem Dog in Dock se skrývá nejen čím dál známější vinařství, ale také jeho rozsáhlý areál, jenž nabízí kromě požitku z moravského vína také spoustu zábavy, kulturního a sportovního vyžití. Nejnovějším přírůstkem je od května 2024 stylové ubytování a Bistro zakotvené v přístavu, k jejichž otevření vyvinuli v Dog in Dock exkluzivní sekt vyráběný metodou Champagne.

    09. 09.2024

  • Rakouský Leogang patří dle Lonely Planet mezi Top 10 regionů světa – objevte ho i vy! Rakouský Leogang patří dle Lonely Planet mezi Top 10 regionů světa – objevte ho i vy!
    Styl Sport Hotel Léto Svět Lidé

    Rakouský Leogang patří dle Lonely Planet mezi Top 10 regionů světa – objevte ho i vy!

    Ohnivé západy slunce nad vrcholky Alp, trasy s dechberoucími výhledy pro turisty, cyklisty i horolezce, koncerty na náhorních plošinách, horské chaty plné regionálních delikates, největší bikepark v Evropě, stylové spa splývající s přírodou či jedna z nejdelších lanovek světa, na níž budete mít pocit, že letíte – to jsou důvody, proč slavný průvodce Lonely Planet zařadil Saalfelden Leogang mezi Top 10 regionů světa. Z Česka je to jen pár hodin jízdy, a my vám poradíme, co zde zažít.

    23. 08.2024

Developed by MadFox design