Světoznámá umělkyně Gordana Glass představuje svoji osobitou a nezaměnitelnou tvorbu Světoznámá umělkyně Gordana Glass představuje svoji osobitou a nezaměnitelnou tvorbu

Světoznámá umělkyně Gordana Glass představuje svoji osobitou a nezaměnitelnou tvorbu

19. 07.2024

Trofej Velké ceny Demänovských jeskyň

Umělecká díla mají často historický význam, fungují jako markery klíčových momentů, hnutí nebo jednotlivců v historii. Dokumentují události, nápady a inovace, vrhají světlo na minulost a utvářejí náš pohled na lidskou civilizaci. Umění povzbuzuje diváky, aby kriticky přemýšleli, zpochybňovali domněnky a zkoumali nové nápady. Podporuje intelektuální zvídavost, kreativitu, vynalézavost a invenci.

Foto : Martin Fridner

Trofej Světového poháru v Jasné

 Skleněné skvosty se stále novými originálními odlesky – tak můžeme nazvat nespočet designů renomované umělkyně Gordany Glass. Trofej nesoucí jméno „Ledová květina“ pro slalomového vítěze závodu Světového poháru v Jasné na Slovensku.

Foto : Martin Fridner

Andělská křídla, 2024

 K letu nemusíme mít křídla. Potřebujeme mít v životě lidi, kteří nás nezklamou.

Foto : Martin Fridner

Ryba svatého Petra, 2024

Foto : Martin Fridner

Interiérová umělecká krása

 Sklo vyzařuje sofistikovanost a modernismus, což může zvýšit estetickou přitažlivost každého prostoru. Jeho hladký povrch a odrazové vlastnosti poskytují dotek elegance, zatímco jeho přizpůsobivost ve tvaru a textuře umožňuje designérům vytvářet jedinečná řešení podle preferencí a stylu klienta. Sklo, ať už použité v nábytku, svítidlech nebo dekorativních prvcích, dodává interiérům čistý a moderní vzhled.

https://gordanaglass.com

Podobné články


Developed by MadFox design