Černá Hora se může pochlubit mnoha krásnými přímořskými sídly. Mezi nejkrásnější patří vesnička Svety Stefan, která leží na mysu ladně propojeném s pevninou. Pohled na ni je úchvatný. A právě takový skýtá i hotel nádherně usazený ve skále nad vesničkou a nesoucí název Vila Geba.
Interiéry hotelu a jeho svěží zahrady skýtají výjimečně bezpečné útočiště stranou shonu a davu turistů. Věčně svěží exkluzivita vily skvěle kombinuje moderní design a elegantní bohémský styl. Místo plné blaženosti je dokonalým útočištěm pro relaxaci a odpočinek. Může se ale stát i bláznivě romantickým pozadím k protančení vášnivé noci. Volba je na vás!
Nový Olymp na oslavu rozkoše, elegance a krásy je požehnán Gebou, bohyní věčného mládí. Její slastný vliv pocítíte jak v jedinečných apartmá, tak také ve stylových lázních. Zasvěceny jsou oslavě blahodárného vlivu vody a nabízejí potěšení ze sauny, parní lázně i syčícího ledu omlazujícího tělo a duši. Výhled do nekonečna nad hladinou moře bere dech a zkušené ruce vám při masáži poskytnou dokonalý zážitek z hýčkání těla.
Pro další okouzlení z rozmanitosti krásy života si zajděte do hotelové restaurace Muse. Její šéfkuchařka Olivie Meli má hluboký respekt k organickým produktům a udržitelným zemědělským metodám. Povyšuje tradiční černohorské ingredience ve famózní zážitek podobný francouzské gastronomii. Oliviina kuchyně se navíc báječně snoubí s vybranými víny a místními ručně míchanými koktejly.
Zima je tady. Vychutnejte si ji tam, kde si pořádně odpočinete, zalyžujete si, a ještě ochutnáte skvělé jídlo. Vitalhotel Gosau v srdci oblasti Dachstein Salzkammergut je pro to jako stvořený. Je téměř na dosah, pouhých šest hodin jízdy z Prahy.
Jen 70 kilometrů jižně od Salcburku, mezi Vysokými a Nízkými Taurami se nachází sympatické údolíčko Großarltal. Nad jeho střediskem Großarl se táhnou horské svahy s dvoutisícovými vrcholy. Jsou součástí lyžařské houpačky Großarltal–Dorfgastein.
Ředitelka The Emblem Prague Hotel Helena Hons Valtrová v rozhovoru odhaluje záměry skupiny Emblem Places. Dále vypráví o individuálnímu přístupu k hostům a prozrazuje, jak dokáže spojení moderních technologií a tradic vytvořit unikátní atmosféru.