Výlet za hranice do luxusního Spa Výlet za hranice do luxusního Spa

Výlet za hranice do luxusního Spa

09. 08.2024

Pokud hledáte na dovolené zážitky, určitě navštivte nejlepší SPA hotel v Polsku podle žebříčku Tripadvisoru. SPA Hotel Dr Irena Eris v Polanici-Zdrój, který se nachází pouhých 30 km od česko-polských hranic, jsou nejen luxusními lázněmi, kde se můžete postarat o své tělo širokou škálou kosmetických procedur, ale také skvělou základnou pro objevování mimořádně zajímavých a nespočetných turistických atrakcí v Kladské kotlině.

Jakmile ranní slunce zalije svými paprsky fasádu stylové budovy, otevírá se hlavní hotelová restaurace Art Deco. Zde na vás čeká lahodná snídaně formou bufetu s různými produkty, saláty, místními specialitami a ovocnými a zeleninovými šťávami a džusy. Ať už dáváte přednost začátku dne na slano nebo na sladko, můžete si být jisti, že najdete něco chutného. Na večerní oslavu úspěšného dne vás hotel zve na večeři v luxusním stylu v restauraci Décompresja.

Čas pro sebe

Způsob, jakým trávíte čas odpočinku, závisí na vašich potřebách. Pokud máte chuť na totální relax, hotel vám poskytne vše, co potřebujete. Stylové a elegantní interiéry ve stylu art deco vytvářejí auru intimity a klidu a zvou hosty na luxusní cestu do minulosti. Útulné pokoje s balkonem a výhledem do zeleně parku jsou vybaveny veškerým komfortem nezbytným pro pohodlný pobyt. Na každého hosta čeká mimo jiné měkký župan a heboučké pantofle, kávový nebo čajový set, pramenitá voda a vzorky kosmetických novinek vlastní značky Dr Irena Eris.

Relaxace ve SPA

Vodní atrakce neboli SPA centrum se nachází ve druhém patře s výhledem na les. Klidné koupání ve velkém bazénu s výhledem na houpající se stromy je nezapomenutelným zážitkem. To samé platí o saunách. Jedna z nich (sanárium) má prosklenou stěnu, přes kterou je vidět do okolní zeleně. Dalšími atrakcemi jsou finská sauna, infrasauna a římská lázeň, které jsou ideální pro otužování a očistu organismu.

Kosmetický ráj

Během pobytu ve SPA byste neměli minout místní chrám krásy – Institut péče o pleť Dr. Irena Eris. Kosmetické ošetření nabízené největší polskou kosmetickou značkou jsou klíčem ke kráse a světu moderní kosmetologie s využitím nejnovějšího hi-tech vybavení. Poskytují nejen péči o pleť, ale mají také omlazující účinek. Hosté si mohou dopřát rovněž klasické nebo orientální masáže s hluboce relaxačními účinky.

Aktivní a zdravý

V místě je mnoho příležitostí pro aktivní odpočinek. Hotel nabízí různé lekce pod vedením instruktorů, např. Nordic Walking, Power Aqua, Roller Body, Full Body Workout a Body Art Energy. Dále můžete využít kardio studio, squashový kurt nebo si sami zahrát tenis na venkovním kurtu. V létě si hosté mohou užít výlety na kolech a tematické atrakce, které jsou součástí letního programu pro dospělé i děti.

Okolí plné lákadel

Polanica-Zdrój se nachází v malebném koutě Dolního Slezska. Jsou to jedny z několika lázní s dlouhou tradicí v regionu, které mají jedinečně příznivé podmínky pro klimatoterapii. Díky místním minerálním pramenům je město slavné již téměř pět století. A letos se zde bude konat 60. ročník Mezinárodního šachového festivalu Akiba Rubinstein – jeden ze tří nejstarších turnajů v Evropě.

Polanica-Zdrój je ze všech stran obklopena horami – Stolovými a Bystrzyckými. Přírodu a hustou síť turistických a cyklistických stezek máte na dosah ruky. Je zde také mnoho zajímavých památek. Mezi ty nejznámější patří např. Kladská pevnost z 18. století, Středověký technologický park, Muzeum výroby papíru nebo Zlatý důl.

Pokud vás zajímá, co je skutečným klíčem k úspěchu tohoto místa, vedle jeho jedinečné polohy, architektury a klimatu, zvláštní roli hrají právě lidé. Místu dává jedinečný charakter personál – od lidí na recepci až po obsluhu pokojů. Pozitivní dojmy z pobytu vám zůstanou dlouho v paměti.

SPA Hotel Dr Irena Eris ve městě Polanica-Zdrój je místem, kam se chcete vracet kvůli vynikající atmosféře a četným atrakcím, které dodávají vaší dovolené barvu. Zároveň nabízí poklidnou atmosféru a pocit, že čas zde plyne pomaleji. O důvod víc si toto místo zapamatovat, protože díky jeho krátké vzdálenosti od Prahy (cca 3 hodiny autem) může být skvělým cílem pro víkendový reset.

https://www.drirenaerisspa.pl

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design