Premium Gastro Premium Gastro

Premium Gastro

16. 07.2023

Mám obavu o budoucnost gastronomie v Čechách, říká Petr Svejkovský, zakladatel projektu Premium Gastro.

Petr Svejkovský je zakladatelem projektu Premium Gastro, se kterým je úspěšně na trhu již 13 let. Sám vystudoval prestižní hotelovou školu École hôtelière de Lausanne ve Švýcarsku, své zkušenosti pak sbíral jako důstojník v gastronomické sekci na luxusních zámořských lodích. Po návratu zpět do ČR se rozhodl českou gastronomii rozvíjet a podporovat z pozice dodavatele vybavení.

V Premium Gastro jsme rádi za medializaci gastronomie, více však věříme v poctivost řemesla. Velkou obavu máme o celkovou kvalitu gastronomie – především pak o kvalitní mladé pracovníky. Proto se ze své pozice snažíme podporovat tento krásný obor a to zejména dvěma směry.

Nejlepší pracovní partnerství

První je péče o naše klienty. Každému klientovi pomáháme s výběrem vybavení individuálně při osobní schůzce, vnímáme to jako vážné rozhodnutí, které ovlivní budoucí kvalitu poskytovaných služeb. Proto vždy detailně procházíme potřeby zákazníka a jeho provozu, dbáme na materiál, odolnost v provozu, zemi původu, ekonomickou stránku v čase. Kritérií pro správný výběr vybavení je opravdu mnoho a my se snažíme vším klienta zodpovědně provést. S našimi klienty tak navazujeme dlouhodobé vztahy, které nezřídka končí přátelstvím, a snažíme se jim být tím nejlepším partnerem.

 Mladí talenti

Druhým směrem je podpora a motivace v kvalitním vzdělávání mladých talentů. Dlouhodobě podporujeme a spolupracujeme s projekty KU Young chef, Food Adictors, Studuj Gastro. Ty nejlepší studenty pak od nás čeká například stáž na École hôtelière de Lausanne. Vnímáme také dlouhodobě těžkou otázku adaptace oborových podmínek pro lepší konkurenceschopnost na trhu práce vůči jiným oborům. Proto se snažíme propojovat možné zaměstnavatele s nadějnými talenty. Naším cílem je, aby se potkávali kvalitní studenti se zájmem o obor s atraktivními zaměstnavateli. Snažíme se dát možným zaměstnavatelům možnost prezentovat se mladým, nadějným absolventům. V tom vidíme naději na budoucnost kvalitní gastronomie v Čechách.

https://premium-gastro.com

Podobné články


  • Harmonie přírody a komfortu Harmonie přírody a komfortu
    Styl Luxus Sport Hotel Svět Lidé

    Harmonie přírody a komfortu

    Pokud patříte k těm, kteří nedají dopustit na klid, jaký vám dokáže poskytnout pouze panenská příroda, nechte se okouzlit tyrolským údolím Valle di Casies. Právě zde si při pobytu v rodinném hotelu Natur Spa Resort Quelle, který s největší péčí už po generace vede rodina Steinmaierových, naplno osvojíte umění relaxace a okusíte vybrané lokální delikatesy.

    27. 01.2025

  • Kulinářský ráj mezi vinicemi Kulinářský ráj mezi vinicemi
    Luxus Hotel Restaurace Svět

    Kulinářský ráj mezi vinicemi

    Hornatá oblast Jižního Tyrolska je proslulá krásou zasněžených alpských svahů. I přes drsné podnebí si místní obyvatelé toto místo zamilovali. Pokud navštívíte usedlost umístěnou vysoko na svahu a pojmenovanou po kozorohovi, určitě se k nim přidáte. Hotel Ansitz Steinbock ve vesničce Villanders vás nadchne nejen nádherným rozhledem po okolí, perfektními pokoji a výtečnou kuchyní, ale hlavně atmosférou, kterou vytváří pohostinnost paní majitelky Elisabeth Rabensteiner.

    14. 01.2025

Developed by MadFox design