

Veselé Velikonoce
18. 04.2025
24. 01.2023
Počátek února bude patřit zvěřinovým hodům. Kde? Vyhlášená restaurace La Veranda, která letos oslavila krásných 20 let na vysoké české gastronomické scéně, svědomitě plní gurmánský kalendář. Od 7.-13.2.2023 si kuchařský tým připravil zvěřinové hody v elegantním a nadčasovém podání.
Předkrm v podobě Jambon persillé z kančího kolene, hořčice a domácí kváskový chléb. Hlavní chod hned ve dvojí podobě. Záleží na každém, jakou variantu zvolí. První je úchvatná Srnčí svíčková na smetaně s croissantem s brusinkami. Druhá klasika v nevídaném podání je Dančí plec se šípkovou omáčkou a mandlovými kroketami. Kaštanový dezert je fantastickou sladkou tečkou po výtečném gastronomickém zvěřinovém zážitku.
Díky velkému zájmu a časovému omezení doporučujeme rezervaci předem. Zima, zvěřina a fine dining k sobě v La Veranda patří.
18. 04.2025
Gastronomická scéna v Praze je hodně rozsáhlá a podniků, které byste měli navštívit alespoň jednou za život, tu najdete hned několik. Restauratér Jurij Kolesnik s více než dvaceti lety zkušeností v oboru vlastní dokonce tři z nich. Každá má jiný koncept a může se pochlubit jedinečnou atmosférou, kterou jim tento restauratér ve spolupráci se svým týmem vtiskl.
08. 04.2025
Příjemná procházka po Rašínově nábřeží s vyhlídkou na Pražský hrad se může během chvilky proměnit v dobrodružnou výpravu do Latinské Ameriky. Stačí pár kroků a pohltí vás pohodová atmosféra mexické restaurace Cantina, kde vám naservírují tradiční pokrmy i přes 40 druhů tequil.
23. 03.2025
Developed by MadFox design