Energie a klid z hloubi lesů
Příroda ve své ryzí podobě, to jsou Jizerské hory, které patří k nejčistším u nás. V jejich srdci najdete místo k odpočinku i základnu pro dobrodružné výpravy do horské krajiny. Vítejte na Královce.
03. 11.2024
23. 05.2022
V překrásném podhůří Šumavy se jen kousek za Sušicí rozkládá labužnický ráj. V hospůdce U Štěpána na vás čeká nejen útulná atmosféra domácího prostředí horského statku, ale především nezaměnitelná chuť poctivě připravených lahůdek z domácích surovin.
Hospůdka U Štěpána není na gurmánské mapě žádným nováčkem, objevila se kdysi i v pořadu Ano, šéfe. Její majitel Štěpán Ruda však neusnul na vavřínech a neustále se stará o to, aby pro hosty připravil něco nového a nevšedního. Před nedávnem rozšířil zahrádku s pěkným výhledem do okolí. Ať už se stavíte jen na oběd, nebo si užijete některý z degustačních večerů, budete moci ocenit prvotřídní kuchyni a milý přístup personálu v ještě větším pohodlí. Ze zahrádky dohlédnete i na Štěpánovu ekologickou biofarmu s vlastním stádem. Mladý restauratér je hrdý, že může zaručit stoprocentní kvalitu připravovaného masa s maximálním přehledem. Osvěžující blízkost přírody dala vzniknout také Štěpánově zeleninovo-bylinkové zahrádce a ovocnému sadu. V něm si můžete na lehátku lebedit ve stínu stromů a popíjet drinky připravené v hospůdce. Bohaté zázemí pro přípravu všelijakých laskomin inspirovalo majitele i k výrobě vlastních originálních výrobků v nejvyšší biokvalitě. U Štěpána se tak nejen kvalitně občerstvíte, ale můžete si s sebou v upomínku odvézt např. domácí marmelády, nakládaná masa a další pochutiny podle sezonní nabídky.
Příroda ve své ryzí podobě, to jsou Jizerské hory, které patří k nejčistším u nás. V jejich srdci najdete místo k odpočinku i základnu pro dobrodružné výpravy do horské krajiny. Vítejte na Královce.
03. 11.2024
Svatomartinská husa v luxusní restauraci La Veranda je oslavou tradiční české kuchyně v moderním, elegantním podání. Tento prestižní podnik v srdci Prahy je známý svou vysokou úrovní gastronomie, a svatomartinské menu není výjimkou. Šéfkuchař restaurace přistupuje k přípravě svatomartinské husy s maximální péčí, využívajíc lokální, bio suroviny a přísady od vybraných farmářů, aby zajistil autentickou chuť a nejvyšší kvalitu.
24. 10.2024
Značka šampaňského Krug je již od roku 1843 symbolem jedinečného chuťového zážitku. Ten se ještě znásobuje při kombinaci sklenky Krug Grande Cuvée nebo Krug Rosé s různými pokrmy. Proto je každoročně vyhlášena výzva, při níž kulinářští mistři mají za úkol vytvořit co nejzajímavější recept, který se hodí k tomuto lahodnému moku.
04. 10.2024
Developed by MadFox design