Energie a klid z hloubi lesů
Příroda ve své ryzí podobě, to jsou Jizerské hory, které patří k nejčistším u nás. V jejich srdci najdete místo k odpočinku i základnu pro dobrodružné výpravy do horské krajiny. Vítejte na Královce.
03. 11.2024
25. 05.2023
Čerstvé jahody, které po zakousnutí naplní chuťové pohárky velmi intenzivními tóny se hlásí o slovo. Od poloviny června se ve vyhlášené restauraci La Veranda podává speciální jahodové menu. Poslední chody budou servírované po ukončení období čerstvých českých jahod, tedy v průběhu července.
Hosté se mohou těšit na vyvážený salát, který oslní po všech stránkách. Jahody, salátové listy, máta a balsamico nemají chybu. Intenzivní chutě, které jsou absolutními protiklady, a přitom se společně dokonale doplňují. Další jahodový chod oplývá nevídaným spojením. Foie gras, jahody, mrkev a pistácie je to, na co všichni v raném létě čekají. Poslední jahodovou specialitou je dezert. Lívance, máslo, skořice a jahodová merenda zní sladce po pouhém předčtení. Po ochutnání dochází k letnímu jahodovému zážitku, který rozjasní každý den.
La Veranda na svou sezónní nabídku nabízí tentokrát nejoblíbenější české ovoce. Ovšem opět tým restaurace tuhle surovinu pojal svým neotřelým způsobem. Kdo chce šťavnaté české jahody vychutnat v zajímavém pojetí, musí zavítat právě do ulice Elišky Krásnohorské. Jedno je jisté, rozhodně nebude litovat.
Příroda ve své ryzí podobě, to jsou Jizerské hory, které patří k nejčistším u nás. V jejich srdci najdete místo k odpočinku i základnu pro dobrodružné výpravy do horské krajiny. Vítejte na Královce.
03. 11.2024
Svatomartinská husa v luxusní restauraci La Veranda je oslavou tradiční české kuchyně v moderním, elegantním podání. Tento prestižní podnik v srdci Prahy je známý svou vysokou úrovní gastronomie, a svatomartinské menu není výjimkou. Šéfkuchař restaurace přistupuje k přípravě svatomartinské husy s maximální péčí, využívajíc lokální, bio suroviny a přísady od vybraných farmářů, aby zajistil autentickou chuť a nejvyšší kvalitu.
24. 10.2024
Značka šampaňského Krug je již od roku 1843 symbolem jedinečného chuťového zážitku. Ten se ještě znásobuje při kombinaci sklenky Krug Grande Cuvée nebo Krug Rosé s různými pokrmy. Proto je každoročně vyhlášena výzva, při níž kulinářští mistři mají za úkol vytvořit co nejzajímavější recept, který se hodí k tomuto lahodnému moku.
04. 10.2024
Developed by MadFox design