Krug vždy dostával své pověsti prvního a stále jedinečného šampaňského domu, vytvářejícího každý rok od svého založení pouze prestižní šampaňská vína. Tento šampaňský dům byl založen v Remeši roku 1843 Josephem Krugem, nekonformním vizionářem s nekompromisní filozofií. Pochopil, že skutečnou podstatou šampaňského je potěšení, a jeho snem bylo nabídnout rok co rok to nejlepší šampaňské, bez ohledu na meziroční výkyvy počasí. Již šestá generace rodiny Krug pečuje o tento sen a obohacuje zakladatelovu vizi a savoir-faire.
Koncept Krug Ambassades představuje síť restaurací a obchodních partnerů, jejichž společným cílem je přinášet svým klientům vytříbenou kvalitu, vynikají produkty a služby. Prvotní myšlence dal vzniknout ve Francii v devadesátých letech Rémi Krug. Později se program rozšířil do Itálie, Spojeného Království a dále i do celého světa.
Restaurace The Eatery je tak dalším místem, kde žije šampaňské víno Krug. Stejně jako pro tento šampaňský dům, i pro restauraci The Eatery jsou autenticita, důraz na kvalitu a láska k řemeslu základními stavebními kameny. I proto je restaurace The Eatery hrdým nositelem označení Krug ambasáda, které představuje závazek neustále snahy o dosahování výjimečnosti a přinášení potěšení, stejně jako tomu je s každou sklenkou šampaňského vína Krug. Šéfkuchařem, který toto všechno přenáší na talíře hostů, je Pavel Býček.
Vaření ze sezonních surovin, jejich původ, a především kvalita jsou pro restauraci The Eatery zásadní. Jejich snahou je skrze moderní i tradiční, lety prověřené postupy nechat vyniknout skutečné autenticitě chutí, přičemž hlavní ingrediencí je láska. I proto neschovávají kuchyň za zeď, ale umístili ji přímo do srdce bistra. Můžete se tak posadit rovnou ke kuchařům a z bezprostřední blízkosti je sledovat při práci nebo si s nimi přátelský popovídat.
Cílem projektu Krug Ambassade je předávat autentické hodnoty této uznávané značky i její nezaměnitelnou identitu a styl. Samozřejmou součástí je velmi vysoký standard služeb, kvality a pozornosti věnované nejen klientům, ale každému drobnému detailu. Výsledkem je nezapomenutelná atmosféra plná příjemných zážitků. Základním pilířem ambasád je snoubení „haute gastronomie“ s šampaňským Krug, které se pro kombinování s pokrmy díky svému nezaměnitelnému stylu a opulentnosti ideálně hodí.
Snad na každého z nás působí ta podmanivá předvánoční atmosféra, adventní večery při svíčkách, vůně cukroví, svařeného vína, purpury a vonných františků či krása třpytivých ozdob na vánočním stromku. Děti i dospělí každoročně nedočkavě očekávají příchod Ježíška a zažívají radost z dárků. A nejinak je tomu i v Karlových Varech…
Hornatá oblast Jižního Tyrolska je obdařena nevšední přírodní krásou. I přes drsné podnebí si ji zdejší obyvatelé doslova zamilovali. Dokladem je exkluzivní usedlost Ansitz Steinbock. Nabízí krásný výhled po okolí, hřejivou atmosféru prosycenou přívětivostí paní majitelky Elisabeth Rabensteiner a také v celém kraji vyhlášenou kuchyni.
Slané a sladké k sobě vždy dobře pasovalo. Příchuť slané pramenité vody a sladké křupavé oplatky se stala pro Karlovy Vary synonymem. V mnoha ohledech lze život v proslulém lázeňském městě k těmto protipólům připodobnit. Přijměte tak sladko-slanou pozvánku na procházku místem, které se od roku 2021 pyšní zápisem na prestižní seznam UNESCO.