Můj zelený domov Můj zelený domov

Můj zelený domov

20. 10.2024

Ať chceme, nebo ne, jsme spojeni s přírodou a naše touha po její blízkosti roste čím dál víc. To je znát i v moderním přístupu k developerské výstavbě. Dokonalým příkladem propojení přírody s bydlením je rozsáhlý projekt Green Village společnosti Real-Treuhand. Rozkvétá nedaleko Benešova a zámku Konopiště a aktuálně je hotová 2. etapa, která nabízí 25 rodinných domů ihned k nastěhování s dispozicí 4–5kk. Unikátních projektů má však společnost Real- Treuhand připraveno více.

Green Village

Jedním ze sportů, které dýchají klidem a rozvahou, a navíc vás často zavedou do míst plných zeleně, je golf. Právě u nádherně upraveného golfového 45 jamkového hřiště Golf Resort Konopiště vznikla nová zástavba, jíž podobně jako golfu vévodí zelená a bílá barva. Zelenou je krásné zvlněné prostředí zdejších luk a pastvin a bělostnou barvou zas září rodinné domy. Lemují jednu z ulic nové části obce Tvoršovice. Ta se stane unikátním novým celkem s vlastním přírodním biotopem v podobě dvou romantických jezer s molem a vodopádem.

Roste jako z vody

První etapa Green Village je již vyprodaná. Nyní se už zájemci o nový domov procházejí mezi domy druhé etapy. Některé z nich působí jako cihlové, jiné si oblékly kabát z přírodního kamene – travertinu. Uvnitř rodinných domů obklopených zahradou najdete, stejně jako u první etapy, dokonalý interiérový komfort, který umocňuje moderní systém podlahového vytápění pomocí tepelného čerpadla. Samozřejmostí je kvalitní vybavení a velká okna, díky nimž se okolní příroda stává součástí domácností. Myšleno je také na dostatek parkovacích míst, včetně těch pro návštěvy.

Místo pro spokojený život

Green Village je velkým projektem, který se nejen vrací k starým osvědčeným principům propojení člověka s přírodou, ale také soužití lidí navzájem. Jednatelé společnosti Real-Treuhand paní Gabriela Hasková a pan Gerhard Hackl k tomu dodávají: „Domy jsou záměrně postaveny tak, aby nabízely charakteristické meziprostory typické pro moderní vesnické prostředí. Taková architektura podporuje budování sousedských vztahů a mezilidského soužití, zároveň ale nabízí dostatek soukromí pro jejich klid a odpočinek.“

V centru dění

Společnost Real-Treuhand vystavěla za víc než čtvrtstoletí působení v České republice celou řadu úspěšných projektů. Investice do nich se jejich majitelům zhodnocují každým rokem. Už nyní je jasné, že se tak stane i v případě právě budované Rezidence Vyšehradská 33. Její velkou předností je lokalita v samotném srdci Prahy a zároveň vysoká úroveň projektu. Nabídne až 32 bytů a mezonetů ve zrekonstruovaném klasicistním domě a novém objektu ve vnitrobloku s balkony, terasou či předzahrádkou. Připočtěme garážová stání přímo v centru hlavního města a blízkost všech služeb, parků a uklidňující atmosféry Vltavy. Výsledkem je jedinečná příležitost najít kvalitní domov v centru dění.

Radost ze života

Mít blízko do práce, během chvíle být v centru a ve volném čase vyrazit na procházku do zeleně nebo s dětmi na hřiště… To není sen, ale realita, která nese jméno Rezidence Zenklova. Bílá budova čistých linií plná bytů s kvalitními materiály, velkými okny, lodžiemi a střešními terasami stojí v blízkosti stanice metra i tramvaje a zároveň u ramen Vltavy a Thomayerových sadů. Bydlet se dá okamžitě a nalezení svého nového domova můžete také hned oslavit naproti v Divadle pod Palmovkou či v některé z okolních restaurací či kaváren.

Mlýn příjemných zážitků

Společnost Real-Treuhand se nezaměřuje jen na hlavní město, zvelebuje i další místa v zemi. Na svou velkou novinku se nyní připravuje město Kolín. Rozprostírá se kolem Labe a právě u jeho břehů vznikne Radimský mlýn – nejzajímavější rezidenční projekt v širokém okolí. Rekonstrukce staré budovy Podskalského mlýna a nové bytové domy vytvoří celek prodchnutý zelení a atmosférou klidně plynoucí řeky. Je to zkrátka ideální bydlení pro rodiny, nebo ty, kteří touží uniknout ze shonu velkoměsta. Do Prahy se ale lze rychle přepravit vlakem nebo autem. Ostatně vlakové nádraží, stejně jako centrum Kolína s veškerými službami včetně škol a školek je vzdálené od mlýna jen pár minut.

https://rt-reality.cz

https://greenvillage.cz

https://vysehradska33.cz

https://radimsky-mlyn.cz

https://rezidencezenklova.cz

Podobné články


Developed by MadFox design