Nevšední vinařství Dog in Dock se rozrůstá Nevšední vinařství Dog in Dock se rozrůstá

Nevšední vinařství Dog in Dock se rozrůstá

09. 09.2024

Ve Veselí nad Moravou se rodí nový turistický fenomén. Za názvem Dog in Dock se skrývá nejen čím dál známější vinařství, ale také jeho rozsáhlý areál, jenž nabízí kromě požitku z moravského vína také spoustu zábavy, kulturního a sportovního vyžití. Nejnovějším přírůstkem je od května 2024 stylové ubytování a Bistro zakotvené v přístavu, k jejichž otevření vyvinuli v Dog in Dock exkluzivní sekt vyráběný metodou Champagne.

Pro každého něco

Dog in Dock je vskutku jedinečné vinařství. I když v něm víno hraje hlavní roli, láká také na přírodní krásy, kulturní akce, dobré jídlo, zážitek z plavby i unikátní moderní lodní výtah.

U „Psa v přístavu“ se můžete skvěle vyspat

První květnový týden se stal v rozvoji vinařství dalším mezníkem. V srdci malebného městečka Veselí nad Moravou, kde Dog in Dock sídlí, bylo otevřeno apartmánové ubytování. Okouzlí nejen moderním designem, ale také krásným výhledem do zámeckého parku a na klidnou hladinu Baťova kanálu. Prostorné klimatizované pokoje s kuchyňským koutem doplňuje privátní wellness s dvěma druhy saun, venkovní vířivkou a osvěžující zónou.

Občerstvení s vínojety

Dalším důvodem k oslavě ve vinařství bylo otevření originálního Bistra. Jeho menu se bude měnit dle aktuální nabídky čerstvých surovin od vybraných okolních dodavatelů. Díky samoobslužným vínojetům bude také k dispozici až 28 různých vín z Moravy a dalších míst Evropy. Bistro ovšem zve i na degustační večeře a tematické večery, stylová grilování, hudební večery nebo autorská čtení.

K vínu patří umění

Už při vstupu do areálu vinařství vítá příchozí originální umělecké dílo – psí sousoší z dílny známého českého sochaře Davida Černého. Čtyři metry vysoké sousoší s názvem Dog in Dock in dog představuje tři psy z ušlechtilé oceli.  Z každého úhlu pohledu však uvidíte vždy jen 2 psy současně.

„Champagne“ z Moravy

Vinařství oslavilo otevření první etapy nového areálu také svým prvním sektem v kategorii extra brut. Tento ryzlink rýnský z ročníku 2021 ležel 24 měsíců v lahvi na jemných kalech.

https://www.dogindock.cz

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design