Energie a klid z hloubi lesů
Příroda ve své ryzí podobě, to jsou Jizerské hory, které patří k nejčistším u nás. V jejich srdci najdete místo k odpočinku i základnu pro dobrodružné výpravy do horské krajiny. Vítejte na Královce.
03. 11.2024
21. 05.2024
Restaurant La Veranda mění menu dle dostupnosti jednotlivých sezónních surovin. Vždy nějaký pokrm z menu nadobro zmizí a nový se objeví. Tentokrát se udály změny především v předkrmech.
Nově lze v La Verandě okusit Raviolu s krevetami, ricottou s bylinkami, žloutkem a krevetovou omáčkou. Spojení jemné a přesto intenzivní. Dalším z předkrmů je Pâté z kachních jater a Foie gras, meruňkové chutney, kumquat a domácí ořechovo-ovocný chléb. Tento pokrm má zvláštní styl stylingu. Doslova na talíři kvete. Velmi netradičním novým předkrmem je Tatarák z makrely s nakládanou kedlubnou, kaviárem ze pstruha a krémem z uzené makrely.
Hlavní chody mají také jednoho nováčka a tím je Dušená hovězí kližka s máslovou bramborovou kaší, mrkví a hovězími škvarky. Dezerty obohatil Cheesecake s pošírovanou rebarborou, černým bezem a zmrzlinou z růží.
Restaurant La Veranda nikdy nezklame a vždy překvapí. Jeden z nejelegantnějších podniků v Praze, a to již od roku 2002. Pokud sem zavítáte poprvé, dobrou volbou je tasting menu, poskládané z 5-ti chodů. Průřez chutěmi, které la Veranda nabízí a pozor předkrmy to teprve začíná.
Příroda ve své ryzí podobě, to jsou Jizerské hory, které patří k nejčistším u nás. V jejich srdci najdete místo k odpočinku i základnu pro dobrodružné výpravy do horské krajiny. Vítejte na Královce.
03. 11.2024
Svatomartinská husa v luxusní restauraci La Veranda je oslavou tradiční české kuchyně v moderním, elegantním podání. Tento prestižní podnik v srdci Prahy je známý svou vysokou úrovní gastronomie, a svatomartinské menu není výjimkou. Šéfkuchař restaurace přistupuje k přípravě svatomartinské husy s maximální péčí, využívajíc lokální, bio suroviny a přísady od vybraných farmářů, aby zajistil autentickou chuť a nejvyšší kvalitu.
24. 10.2024
Značka šampaňského Krug je již od roku 1843 symbolem jedinečného chuťového zážitku. Ten se ještě znásobuje při kombinaci sklenky Krug Grande Cuvée nebo Krug Rosé s různými pokrmy. Proto je každoročně vyhlášena výzva, při níž kulinářští mistři mají za úkol vytvořit co nejzajímavější recept, který se hodí k tomuto lahodnému moku.
04. 10.2024
Developed by MadFox design