Premium Gastro
19. 08.2021
Petr Svejkovský bývá často představován jako spasitel české gastronomie. Restaurace čeká v blízké budoucnosti zkouška opravdu těžká, unikátní kousky si ale nyní může pořídit každý i do svých kuchyní a jídelen. Luxus, design, odolnost a pevnost, to vše najdete v e-shopu premium-home.cz, po domluvení návštěvy pak i v showroomu společnosti Premium Gastro v Praze – Uhříněvsi.
Petr Svejkovský studoval na švýcarské École hôtelière de Lausanne a své zlaté know-how posbíral ve vedoucích pozicích na těch nejblyštivějších zámořských výletních lodích. Prémiové značky z jeho portfolia si objednávají šéfkuchaři zvučných jmen, Národní tým kuchařů a cukrářů na své soutěže i malé exkluzivní podniky po celém světě. Objevovat můžete mimořádnou funkčnost, unikátní vzhled i opravdu mistrovské kousky stvořené pro to nejoriginálnější servírování. Nevěříte? Pak se pokochejte synergií jídla a designu vzešlé z rukou českého mistra Martina Kastnera a jeho značky Crucial Detail. Norské Figgio přichází nejen s neskutečně zajímavými tvary a barevným dekorem, ale do svého porcelánu přidali speciální příměs – oxid hlinitý. Dali tak vzniknout nejpevnějšímu porcelánu na světě. Ana Roquero ze Španělska založila značku Cookplay. Její produkci si pro změnu zamilují obdivovatelé fusion stylu a střízlivějšího bílého a černého dekoru.
V portfoliu společností Premium Gastro a Premium Home najdete přes osmdesát světových značek luxusního nádobí a funkčních doplňků do kuchyně. Majitel a zakladatel Petr Svejkovský se zároveň snaží pomoci těm, kteří si nemohou dovolit ani ty nejlevnější hrnky. Charitativní projekt Talíř za halíř (www.talirzahalir.cz) shromažďuje vyřazený inventář z kaváren a restaurací a nabízí ho matkám samoživitelkám i dalším potřebným.
Fotogalerie
Podobné články
-
-
Zimní menu v La Verandě: Oslava sezónních chutí
La Veranda s příchodem zimy představuje nové menu, které čerpá inspiraci z darů této roční doby a přináší jedinečné propojení tradičních receptur s moderní gastronomií. Tým restaurace připravil pokrmy, které potěší nejen chuťové buňky, ale i srdce každého milovníka dobrého jídla.
18. 12.2024
-