Přepychově energické Tyrolsko Přepychově energické Tyrolsko

Přepychově energické Tyrolsko

03. 07.2024

Luxus v alpském duchu i vysoce profesionální a zároveň přívětivý přístup majitelky Elisabeth Gürtler a celého týmu Alpin Resort Sacher Seefeld. Takto lze ve zkratce definovat služby té nejvyšší úrovně, za kterými do tohoto rakouského resortu jezdí jen ti nejnáročnější hosté milující adrenalin i sport. Užijete si zde ale také další aktivity na čerstvém alpském vzduchu, relax v místním wellness a spánek si dopřejete v moderních a útulných pokojích.

Panensky čistá krajina

Na nejlepší golfová hřiště v okolí resortu se dostanete v okruhu pětatřicetiminutové jízdy autem. Chcete si zahrát s výhledem na horské masivy? Stavte se v jednom z nejznámějších golfových klubů Rakouska Alp Seefeld-Wildmoos nebo navštivte hřiště Seefeld-Reith v blízkosti jezera Wildsee. Své fyzické síly ověřte při raftingu na divoké vodě nebo náročném výstupu na hory Hohe Munde, Seefelder Spitze či Reither Spitze. Jestli upřednostňujete elektrokola, vydejte se vstříc přírodě se zkušeným průvodcem Fabianem Kiklem. A když vám náhodou nebude přát počasí, nasedněte do panoramatického vlaku a udělejte si výlet do Innsbrucku.

Odpočinek jako rituál

Resort Seefeld ze známé rodiny hotelů Sacher svým hostům skýtá útočiště, které si jistě užijete i vy. Ve zdejším wellness o rozloze 4 700 metrů čtverečních můžete své tělo kromě procházky po zahradě příjemně rozhýbat ve dvacetimetrovém bazénu a biotopu s alpskou pláží plnou bujné vegetace. K dispozici vám bude také vyhřívaný panoramatický bazén stejně jako vířivka. Nechybí tu ani jeskyně se slanou vodou, parní lázeň, vybavení pro kneippovu terapii, odpočinková zóna, finská, suchá, panoramatická a bio sauna. Přirozeně si tu můžete vychutnat také nejrůznější signature procedury a masáže.

Požitek z jídla

V rámci polopenze si pochutnáte na vydatné snídani a odpoledne okusíte dekadentní dorty, třeba poctivý, jedinečný a hlavně originální Sacher dort. Den hodování večer završíte sedmichodovým menu v restauraci Der Max oceněné významným kulinářským průvodcem Gault & Millau, kam suroviny dodává například i farma herce Tobiase Morrettiho. Dopřejete si zde tradiční tyrolskou kuchyni v inovativním podání a po večeři můžete usednout do pohodlného křesla v hotelovém baru a prohlédnout si nabídku drinků. Tady se vám opravdu bude líbit jako nám!

https://seefeld.sacher.com

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design