Přímo na sjezdovce Přímo na sjezdovce

Přímo na sjezdovce

05. 12.2022

Hned vedle lanovky Galzigbahn uprostřed sjezdovek leží čtyřhvězdičkový superior hotel Mooser pověstný vytříbenou kuchyní, tyrolskou pohostinností a prvotřídním wellness.

Existuje mnoho způsobů, jak si užít hory, ale tento je naprosto geniální. Elegance, styl a pohodlí korunované tzv. možností ski in – ski out: Ráno se neprobudíte na horách, ale doslova na hoře, ve výšce 1 404 metrů nad mořem přímo na sjezdovce nad resortem St. Anton. Po domácí snídaní nazujete lyže a můžete si vychutnat první obloučky na upravené sjezdovce, kde před vámi nikdo ten den ještě nejel. A večer zase dojedete až přímo k hotelu, který nabízí nejvyšší komfort v každém detailu a prvořadé služby.

Relax pod hvězdami

Tohle místo se prostě nepodobá ničemu, co jste dosud zažili. Deset elegantně zařízených dvoulůžkových pokojů a sedm exkluzivních apartmánů kombinuje to nejlepší z rustikálního tyrolského stylu se současným designem a vytváří stylové ubytování. Hotelové lázně MOOSER nabízí suchou horkou saunu, skalní saunu a parní lázeň. Venkovní bazén s nekonečným okrajem vybudovaný na skále Gorge je skutečným zlatým hřebem hotelu. Z hotelové restaurace OOben im Moser se otevírá dechberoucí výhled na okolní hory i na město. Kulinářský tým této à-la-carte restaurace umně spojuje to nejlepší z tyrolské a rakouské kuchyně s moderními gastronomickými trendy. Jak lépe zakončit den než v místním baru přímo pod hvězdami.

https://www.mooserhotel.at

Fotogalerie


Podobné články


  • Rakouský Leogang patří dle Lonely Planet mezi Top 10 regionů světa – objevte ho i vy! Rakouský Leogang patří dle Lonely Planet mezi Top 10 regionů světa – objevte ho i vy!
    Styl Sport Hotel Léto Svět Lidé

    Rakouský Leogang patří dle Lonely Planet mezi Top 10 regionů světa – objevte ho i vy!

    Ohnivé západy slunce nad vrcholky Alp, trasy s dechberoucími výhledy pro turisty, cyklisty i horolezce, koncerty na náhorních plošinách, horské chaty plné regionálních delikates, největší bikepark v Evropě, stylové spa splývající s přírodou či jedna z nejdelších lanovek světa, na níž budete mít pocit, že letíte – to jsou důvody, proč slavný průvodce Lonely Planet zařadil Saalfelden Leogang mezi Top 10 regionů světa. Z Česka je to jen pár hodin jízdy, a my vám poradíme, co zde zažít.

    23. 08.2024

  • Italský „hot spot“ celebrit Italský „hot spot“ celebrit
    Styl Luxus Hotel Svět Lidé

    Italský „hot spot“ celebrit

    Když se známé osobnosti a nároční klienti rozhodují, kde se v Miláně ubytovat, vůbec nepochybují. Zpravidla totiž zamíří do svého i našeho oblíbeného hotelu Principe di Savoia. Ředitel hotelu Ezio Indiani, který hotel vede téměř dvacet let, si s námi povídal nejen o známých osobnostech, se kterými se zde setkal a které do hotelu rádi jezdí, ale také o svých zkušenostech a vyhlášených službách.

    19. 08.2024

  • Dokonalá pohostinnost Dokonalá pohostinnost
    Styl Hotel Svět

    Dokonalá pohostinnost

    Hornatá oblast Jižního Tyrolska je obdařena nevšední přírodní krásou. I přes drsné podnebí si ji zdejší obyvatelé doslova zamilovali. Dokladem je exkluzivní usedlost Ansitz Steinbock. Nabízí krásný výhled po okolí, hřejivou atmosféru prosycenou přívětivostí paní majitelky Elisabeth Rabensteiner a také v celém kraji vyhlášenou kuchyni.

    14. 08.2024

Developed by MadFox design