Restaurace Seasons
23. 03.2024
Stylová restaurace Seasons v hotelu Hilton Prague oslavuje radost z vynikajícího jídla a krásy přírodních darů. Nabízí výjimečný a cenově dostupný kulinářský zážitek s důrazem na požitek z gurmánských lahůdek ve společnosti přátel, rodiny nebo obchodních partnerů. Zkušený tým v čele s šéfkuchařem Pavlem Brožem využívá převážně sezónní místní suroviny v té nejvyšší kvalitě. V každé „seasons“ delikatese může zúročit zkušenosti, které načerpal v týmu slavného šéfkuchaře Paula Merretta v Londýně. V Edinburghu spolupracoval s Albertem Rouxem a dostal se i do finále pekařské soutěže The Best Britain's Bakery. Zimní menu nabízí delikatesy jako tatarák ze stařeného hovězího, zauzené mušle nebo srnčí hřbet. Stálicí na menu je řízek z telecí kýty pro dvě osoby, který je obměňován doplňky dle sezóny, v zimním období je podáván s bramborovou slámou a lesními houbami. Šéfkuchař celého hotelu Hilton Prague Franco Luise je hrdý na to, že je menu pečlivě vytvářeno tak, aby odráželo každé roční období a zajišťovalo, že hosté mohou po celý rok ochutnávat ty nejčerstvější a nejlahodnější pokrmy.
Fotogalerie
Podobné články
-
-
-
Tisíce zážitků
Jedna z nejkrásnějších horských scenérií Dolomit se otevírá z italského městečka Ortisei. Fascinujícímu výhledu se můžete oddávat třeba z pohodlí skvěle hodnoceného hotelu Gardena Grödnerhof Hotel & Spa. Po tři generace jej vede rodina Bernardi, která své hosty hýčká perfektním servisem, skvělými službami a dokonalou kuchyní včetně michelinské restaurace Anna Stuben.
05. 12.2024