Stylová restaurace Seasons v hotelu Hilton Prague oslavuje radost z vynikajícího jídla a krásy přírodních darů. Nabízí výjimečný a cenově dostupný kulinářský zážitek s důrazem na požitek z gurmánských lahůdek ve společnosti přátel, rodiny nebo obchodních partnerů. Zkušený tým v čele s šéfkuchařem Pavlem Brožem využívá převážně sezónní místní suroviny v té nejvyšší kvalitě. V každé „seasons“ delikatese může zúročit zkušenosti, které načerpal v týmu slavného šéfkuchaře Paula Merretta v Londýně. V Edinburghu spolupracoval s Albertem Rouxem a dostal se i do finále pekařské soutěže The Best Britain's Bakery. Zimní menu nabízí delikatesy jako tatarák ze stařeného hovězího, zauzené mušle nebo srnčí hřbet. Stálicí na menu je řízek z telecí kýty pro dvě osoby, který je obměňován doplňky dle sezóny, v zimním období je podáván s bramborovou slámou a lesními houbami. Šéfkuchař celého hotelu Hilton Prague Franco Luise je hrdý na to, že je menu pečlivě vytvářeno tak, aby odráželo každé roční období a zajišťovalo, že hosté mohou po celý rok ochutnávat ty nejčerstvější a nejlahodnější pokrmy.
Pokud patříte k těm, kteří nedají dopustit na klid, jaký vám dokáže poskytnout pouze panenská příroda, nechte se okouzlit tyrolským údolím Valle di Casies. Právě zde si při pobytu v rodinném hotelu Natur Spa Resort Quelle, který s největší péčí už po generace vede rodina Steinmaierových, naplno osvojíte umění relaxace a okusíte vybrané lokální delikatesy.
Hornatá oblast Jižního Tyrolska je proslulá krásou zasněžených alpských svahů. I přes drsné podnebí si místní obyvatelé toto místo zamilovali. Pokud navštívíte usedlost umístěnou vysoko na svahu a pojmenovanou po kozorohovi, určitě se k nim přidáte. Hotel Ansitz Steinbock ve vesničce Villanders vás nadchne nejen nádherným rozhledem po okolí, perfektními pokoji a výtečnou kuchyní, ale hlavně atmosférou, kterou vytváří pohostinnost paní majitelky Elisabeth Rabensteiner.