

Veselé Velikonoce
18. 04.2025
23. 03.2024
Stylová restaurace Seasons v hotelu Hilton Prague oslavuje radost z vynikajícího jídla a krásy přírodních darů. Nabízí výjimečný a cenově dostupný kulinářský zážitek s důrazem na požitek z gurmánských lahůdek ve společnosti přátel, rodiny nebo obchodních partnerů. Zkušený tým v čele s šéfkuchařem Pavlem Brožem využívá převážně sezónní místní suroviny v té nejvyšší kvalitě. V každé „seasons“ delikatese může zúročit zkušenosti, které načerpal v týmu slavného šéfkuchaře Paula Merretta v Londýně. V Edinburghu spolupracoval s Albertem Rouxem a dostal se i do finále pekařské soutěže The Best Britain's Bakery. Zimní menu nabízí delikatesy jako tatarák ze stařeného hovězího, zauzené mušle nebo srnčí hřbet. Stálicí na menu je řízek z telecí kýty pro dvě osoby, který je obměňován doplňky dle sezóny, v zimním období je podáván s bramborovou slámou a lesními houbami. Šéfkuchař celého hotelu Hilton Prague Franco Luise je hrdý na to, že je menu pečlivě vytvářeno tak, aby odráželo každé roční období a zajišťovalo, že hosté mohou po celý rok ochutnávat ty nejčerstvější a nejlahodnější pokrmy.
18. 04.2025
Karlovy Vary jsou proslulým lázeňským městem s množstvím hotelů. Jeden z nich najdete přímo v centru u kolonád a přesto na klidném místě. Jmenuje se Royal Regent a patří mezi oblíbené hotely, už řadu let jej úspěšně vede Jan Neveselý. Jako velký hospodář je pro hotel významnou oporou, což je znát i z výročí, které mají letos. Na začátku lázeňské sezony nám věnoval svůj čas a kromě jiného nám prozradil, že se hotel chystá ještě na jedno výročí příští rok a ve velkém stylu – otevře zbrusu novou část hotelu.
15. 04.2025
Developed by MadFox design