Rychlejší než blesk Rychlejší než blesk

Rychlejší než blesk

05. 08.2024

Rychlost, pohodlí a maximální kvalita dalších služeb jsou charakteristické rysy soukromých letů. Česká společnost JetBee působí na trhu privátní letecké dopravy už tak dlouho, že se o její zkušenosti mohou bez obav opřít nejen pasažéři spořící čas. JetBee totiž umí poradit také s koupí vlastního letadla, dokáže mu zajistit celkový servis, pomůže s plánováním letů a poskytuje mnohé další služby, a to i amatérským pilotům.

Komfortnější než business class

Let soukromým letadlem je v dnešní době téměř stejně dostupný jako letenka do první třídy nebo business class v komerčních aeroliniích. Při podobné výši cen však přináší spoustu benefitů navíc. Velkou předností je zejména flexibilita a přirozeně maximální pohodlí. Tím se může u JetBee pochlubit celá moderní flotila luxusních letadel. Tím nejdůležitějším jsou ale vždy lidé. Personál a piloti JetBee mají desítky let zkušeností i z velkých leteckých společností. Proto také soukromá letadla a aerotaxi služby JetBee splňují nejpřísnější standardy pravidel leteckého provozu. Odbavení je diskrétní a probíhá na speciálním terminálu, kde klienti nemusí čekat s ostatními cestujícími.

Žádné přání JetBee nezaskočí

Nejen období útlumu letů během pandemie covid-19, ale také následný vzestup zájmu o leteckou přepravu viditelně nahrál malým leteckým společnostem, které se starají o privátní lety. Jsou bezpečné a neuvěřitelně schopné a diskrétní. Tak je tomu i u JetBee, kde nejdůležitějším kritériem je klientovo přání a spokojenost.

Kamkoli, kdykoli

U JetBee stačí říct, kdy a kam si přejete letět, a vše od plánování cesty, dopravy na letiště, cateringu až po rezervace hotelů a restaurací či vyřešení dalších individuálních potřeb bude zařízeno. Zapomeňte také na problémy s přepravou domácích mazlíčků. Ti mohou na palubu s vámi! A když se vám někde ve světě nelíbí a chcete co nejrychleji domů, opět stačí zavolat JetBee. Pružně situaci vyřeší.

Domov pro vaše vlastní letadlo

JetBee není jen přepravní společností. Dobře ví, že letadlo si jeho majitel či majitelka jen tak do garáže neschová, a hlavně že potřebuje pravidelnou údržbu podle nejnovějších norem a standardů. Díky profesionálnímu přístupu a zkušenostem zajistí technický tým Jet Bee bezproblémový a bezpečný provoz soukromého okřídleného miláčka a postará se rovněž o jeho kompletní údržbu, servis i hangárování.

Luxus za zlomek ceny

Je to sice neuvěřitelné, ale přesto je to možné. Ne vždy jsou privátní lety obsazené na cestě do cílové destinace nebo zpět, a tak si lze na poslední chvíli zakoupit letenku v komfortním malém letadle za zlomek původní ceny. I to JetBee nabízí, důležité ovšem je, včas se o takové možnosti přepravy u této společnosti informovat.

https://www.jetbee.aero

Podobné články


Developed by MadFox design