Svatomartinská husa v luxusní restauraci La Veranda je oslavou tradiční české kuchyně v moderním, elegantním podání. Tento prestižní podnik v srdci Prahy je známý svou vysokou úrovní gastronomie, a svatomartinské menu není výjimkou. Šéfkuchař restaurace přistupuje k přípravě svatomartinské husy s maximální péčí, využívajíc lokální, bio suroviny a přísady od vybraných farmářů, aby zajistil autentickou chuť a nejvyšší kvalitu.
Svatomartinské husí prso je zde podáváno s lehkostí a rafinovaností – jemně propečené, s křupavou zlatavou kůrčičkou a neuvěřitelně šťavnatým masem. Přílohou je tartaletka, zelí, uzené prso a švestky. Každý detail je promyšlený, od precizně zvolené harmonie chutí až po estetickou prezentaci jídla na talíři. Na speciálním menu, které se podává od 11.11.2024 do vyprodání zásob nechybí husí consommé s uzeným prsem, libečkovým sádlem a celestinskými nudlemi. Posledním ze svatomartinské nabídky jsou kachní játra a srdce na toastu s majoránkou.
Atmosféra La Veranda, s elegantním interiérem, teplým osvětlením a pozorným servisem, dává hostům pocit výjimečnosti. Svatomartinská husa je doplněna výběrem vynikajících vín, která ideálně podtrhují chuťové tóny pokrmu.
La Veranda tak nabízí nejen gastronomický zážitek, ale i neopakovatelnou atmosféru, kde se tradice setkává s moderním pojetím a každý návštěvník si může vychutnat dokonalou svatomartinskou hostinu v luxusním podání.
Historická kavárna Cafe Elefant, která vítá své hosty již od roku 1715, je nejen místem, kde se setkává historie s moderním pohodlím, ale také oázou sladkých lahůdek a kvalitní kávy. Kavárna, která se nachází na karlovarském korzu přímo u nábřeží říčky Teplé, v těsné blízkosti Vřídelní kolonády a naproti Karlovarskému divadlu, nabízí nezapomenutelný zážitek v srdci lázeňského města.
Ředitelka The Emblem Prague Hotel Helena Hons Valtrová v rozhovoru odhaluje záměry skupiny Emblem Places. Dále vypráví o individuálnímu přístupu k hostům a prozrazuje, jak dokáže spojení moderních technologií a tradic vytvořit unikátní atmosféru.
Východní Tyrolsko, které bylo dlouho považováno za popelku Tyrolska, stojí určitě za návštěvu. Už proto, že není přeplněno turisty. Němci jej nemají za bukem, a dávají proto přednost bližším zimním střediskům kolem Salzburgu nebo Innsbrucku, a Holanďané či Skandinávci tam nemají po ruce letiště.