Svěží dotek mládí Svěží dotek mládí

Svěží dotek mládí

22. 09.2024

Výsledkem pětadvacetiletého vývoje laboratoří Sisley je inovativní produkt s texturou gel krému, vhodný především pro zralou smíšenou až mastnou pleť. Sisleÿa L’Intégral Anti-Age Fresh Gel Cream po nanesení na pokožku osvěží a už po dvou měsících pravidelné aplikace ji viditelně regeneruje. Složení gel krému je koncipované v souladu s nejnovějšími poznatky o fyziologii pleti a fytokosmetice. Skýtá v sobě přes padesát aktivních látek, jako jsou extrakty z albízie růžové a lindery, sójový protein nebo kvasnicový proteinový komplex, které v pleti synergicky působí proti stárnutí pokožky způsobeným genetikou, prostředím i hektickým životním stylem. Nelze opomenout ani aroma levandule a majoránky, které je pro celou tuto řadu ikonické.

 Gel krém a ostatní produkty Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge jsou k dostání v Maison Sisley Praha na adrese Jáchymova 2 nebo na e-shopu.

https://www.sisley-paris.com/cs-CZ/

Podobné články


  • Odvaha jít dopředu
JAN NEVESELÝ
Ředitel hotelu Royal Regent Karlovy Vary
Odvaha jít dopředu
JAN NEVESELÝ
Ředitel hotelu Royal Regent Karlovy Vary
    Styl Česko Hotel Lidé

    Odvaha jít dopředu JAN NEVESELÝ Ředitel hotelu Royal Regent Karlovy Vary

    Karlovy Vary jsou proslulým lázeňským městem s množstvím hotelů. Jeden z nich najdete přímo v centru u kolonád a přesto na klidném místě. Jmenuje se Royal Regent a patří mezi oblíbené hotely, už řadu let jej úspěšně vede Jan Neveselý. Jako velký hospodář je pro hotel významnou oporou, což je znát i z výročí, které mají letos. Na začátku lázeňské sezony nám věnoval svůj čas a kromě jiného nám prozradil, že se hotel chystá ještě na jedno výročí příští rok a ve velkém stylu – otevře zbrusu novou část hotelu.

    14. 10.2024

  •  Art Fashion Show JITKA KLETT / MEZZOFORTE 2025  Art Fashion Show JITKA KLETT / MEZZOFORTE 2025
    Styl Česko Luxus Praha Lidé

    Art Fashion Show JITKA KLETT / MEZZOFORTE 2025

    Vgotickém Klášteře Minoritů Sv. Jakuba v Praze se v sobotu 28. září 2024 uskutečnila výjimečná módní událost Art Fashion Show / MEZZOFORTE 2025, která oslavila třicetileté působení módní návrhářky Jitky Klett na módní scéně. Tento nezapomenutelný večer byl věnován nejen oslavě módy, ale i umění a kultury, neboť jeho součástí byla i umělecká spolupráce s různými dalšími umělci. Dvě identické přehlídky mělo možnost zhlédnout více než 600 hostů, mezi nimiž nechyběly známé osobnosti jako Leona Machálková, Dagmar Havlová, Marie Rottrová, Zdeňka Žádníková, Kateřina Žbirková, Karolína Bosáková, Kristína Kovešová, Jana Kolesárová, Natali Ruden či Jaroslav Svěcený.

    09. 10.2024

  • Když se chuť luxusního šampaňského snoubí s rozmanitostí květin…
Šampaňské Krug a květiny
Když se chuť luxusního šampaňského snoubí s rozmanitostí květin…
Šampaňské Krug a květiny
    Styl Česko Restaurace Praha Svět

    Když se chuť luxusního šampaňského snoubí s rozmanitostí květin… Šampaňské Krug a květiny

    Značka šampaňského Krug je již od roku 1843 symbolem jedinečného chuťového zážitku. Ten se ještě znásobuje při kombinaci sklenky Krug Grande Cuvée nebo Krug Rosé s různými pokrmy. Proto je každoročně vyhlášena výzva, při níž kulinářští mistři mají za úkol vytvořit co nejzajímavější recept, který se hodí k tomuto lahodnému moku.

    04. 10.2024

Developed by MadFox design