Energie a klid z hloubi lesů
Příroda ve své ryzí podobě, to jsou Jizerské hory, které patří k nejčistším u nás. V jejich srdci najdete místo k odpočinku i základnu pro dobrodružné výpravy do horské krajiny. Vítejte na Královce.
03. 11.2024
30. 01.2023
Restaurace La Veranda rok, co rok již dvacet let připravuje valentýnské menu a letos tomu není jinak. Každoroční jistota na to nejlepší, co hlavní město nabízí. Neotřelé kombinace, které vždy překvapí, avšak vždy je citelná hlavní chuťová linka. Kvalitní suroviny, profesionální servis a přívětivé až domácí prostředí uprostřed centra Prahy.
Letos si La Veranda připravila valentýnské menu par excellence plné afrodiziakálních surovin. Menu začíná Amouse bouche, pak následuje předkrm ve dvou variantách. Ústřice, salsa s pomerančem a rajčaty nebo Kalamáry, citrónová majonéza a černý česnek. Je na každém, který afrodiziakální pokrm zvolí. Polévka plná chutí nese název Celerový krém s lanýži a foie gras. Je natolik báječná, že slova u stolu na chvilku dojdou. Hlavní chod je opět ve dvojím provedení. Host si volí mezi mořem a souší. Neboli na menu je Chobotnice, fenykl, brambor, chorizo či Hovězí rib eye steak s máslem cafe de paris, bramborový fondant, jus. Sladká romantická tečka v obsazení výjimečné Čokoládové pěny, pekanových ořechů a jahodové coulis.
Dokonalý zážitek ve dvou zaručen. Žádné rozpaky či zklamání. La Veranda je vintage restaurace, která roste každým měsícem, dnem či minutou. Její vývoj je nádherné sledovat. Užijte si svátek zamilovaných v podniku, kde se emoce servírují společně s výtečnými pokrmy.
Cena valentýnského menu na osobu 1950 Kč
Adresa: Elišky Krásnohorské 10/2, Praha 1 – Josefov
Příroda ve své ryzí podobě, to jsou Jizerské hory, které patří k nejčistším u nás. V jejich srdci najdete místo k odpočinku i základnu pro dobrodružné výpravy do horské krajiny. Vítejte na Královce.
03. 11.2024
Svatomartinská husa v luxusní restauraci La Veranda je oslavou tradiční české kuchyně v moderním, elegantním podání. Tento prestižní podnik v srdci Prahy je známý svou vysokou úrovní gastronomie, a svatomartinské menu není výjimkou. Šéfkuchař restaurace přistupuje k přípravě svatomartinské husy s maximální péčí, využívajíc lokální, bio suroviny a přísady od vybraných farmářů, aby zajistil autentickou chuť a nejvyšší kvalitu.
24. 10.2024
Značka šampaňského Krug je již od roku 1843 symbolem jedinečného chuťového zážitku. Ten se ještě znásobuje při kombinaci sklenky Krug Grande Cuvée nebo Krug Rosé s různými pokrmy. Proto je každoročně vyhlášena výzva, při níž kulinářští mistři mají za úkol vytvořit co nejzajímavější recept, který se hodí k tomuto lahodnému moku.
04. 10.2024
Developed by MadFox design