La Veranda s příchodem zimy představuje nové menu, které čerpá inspiraci z darů této roční doby a přináší jedinečné propojení tradičních receptur s moderní gastronomií. Tým restaurace připravil pokrmy, které potěší nejen chuťové buňky, ale i srdce každého milovníka dobrého jídla.
Na úvod menu nabízí výběr předkrmů, které podtrhují krásu a bohatství sezónních surovin. Mezi největší lákadla patří Hovězí carpaccio s nakládaným a černým česnekem, jemným parmezánem, nebo Mušle svatého Jakuba, které se snoubí s topinamburovým pyré, piemontskými ořechy a sherry omáčkou. Pro vegetariány je ideální volbou Celer pečený v soli doplněný lanýžovým demi-glace a svěží chutí jablek Granny Smith.
Hlavní jídla jsou poctou zimní kuchyni – Siven alsaský s grilovanou brokolicí a estragonovou omáčkou přináší lehkost, zatímco robustnější pokrmy jako Hovězí striploin s bramborou konfitovanou v loji a pepřovou omáčkou osloví ty, kdo hledají opravdový gurmánský zážitek. V nabídce nechybí ani speciality ze zvěřiny, například Hřbet a kýta z divočáka s dýní, kroupami a kapustou.
Na závěr přichází sladká tečka – dezerty, které pohladí chuťové pohárky i v těch nejmrazivějších dnech. Ochutnejte Makovec, podávaný s voňavými švestkami v červeném víně a tvarohovou zmrzlinou, nebo Čokoládovou tyčinku s rybízovou omáčkou a zmrzlinou z černého rybízu.
Pro opravdové gurmány je připraveno 5chodové tasting menu, které hostům umožní ochutnat to nejlepší z aktuální nabídky a užít si kompletní zážitek z kuchyně La Verandy.
Zimní menu v La Verandě je oslavou sezóny, která inspiruje k tomu zpomalit, užít si atmosféru a nechat se hýčkat lahodnými chutěmi. Přijďte se ohřát do útulné restaurace La Veranda a ochutnejte, co zima přináší.
Ředitelka The Emblem Prague Hotel Helena Hons Valtrová v rozhovoru odhaluje záměry skupiny Emblem Places. Dále vypráví o individuálnímu přístupu k hostům a prozrazuje, jak dokáže spojení moderních technologií a tradic vytvořit unikátní atmosféru.
Východní Tyrolsko, které bylo dlouho považováno za popelku Tyrolska, stojí určitě za návštěvu. Už proto, že není přeplněno turisty. Němci jej nemají za bukem, a dávají proto přednost bližším zimním střediskům kolem Salzburgu nebo Innsbrucku, a Holanďané či Skandinávci tam nemají po ruce letiště.
Příroda ve své ryzí podobě, to jsou Jizerské hory, které patří k nejčistším u nás. V jejich srdci najdete místo k odpočinku i základnu pro dobrodružné výpravy do horské krajiny. Vítejte na Královce.