Odvaha jít dopředu
JAN NEVESELÝ
Ředitel hotelu Royal Regent Karlovy Vary
Odvaha jít dopředu
JAN NEVESELÝ
Ředitel hotelu Royal Regent Karlovy Vary

Odvaha jít dopředu
JAN NEVESELÝ
Ředitel hotelu Royal Regent Karlovy Vary

14. 10.2024

Karlovy Vary jsou proslulým lázeňským městem s množstvím hotelů. Jeden z nich najdete přímo v centru u kolonád a přesto na klidném místě. Jmenuje se Royal Regent a patří mezi oblíbené hotely, už řadu let jej úspěšně vede Jan Neveselý. Jako velký hospodář je pro hotel významnou oporou, což je znát i z výročí, které mají letos. Na začátku lázeňské sezony nám věnoval svůj čas a kromě jiného nám prozradil, že se hotel chystá ještě na jedno výročí příští rok a ve velkém stylu – otevře zbrusu novou část hotelu.

 Letos slavíte kulaté výročí – 10 let v řídící funkci hotelu. Když porovnáte svůj první rok ve funkci a současnost, došlo za ta léta v Royal Regentu k nějaké změně?

První rok byl zaměřen na stabilizaci hotelu a nastavení pravidel pro jeho efektivní provoz. Stále se snažíme vyvarovat tzv. provozní slepoty a neustále náš hotel rozvíjet. Což se daří, a tak patříme mezi špičku lázeňských hotelů v Karlových Varech. Mých 10 let v hotelu je krásným obdobím profesního života. Dekáda plná zvratů, standardních, ale i nezvyklých rozhodnutí. Každý rok byl něčím odlišný, ale vždy plný snahy najít správný směr a odvahy jít dopředu. Nynější provoz hotelu dokazuje, že naše směřování je správné.

Co je ve vašem hotelu podle Vás nejcennější?

Jednoznačně kolegové všech profesí, kteří se starají o pohodlí našich hostů. Ať už to jsou ti, se kterými se hosté setkávají každý den, nebo ti, kteří nejsou vidět, ale pro provoz hotelu jsou nezbytní. Moc jim děkuji za jejich každodenní práci. Velké poděkování patří také panu majiteli za jeho velkou důvěru v náš hotel i ve mně a také za inspirativní rozhovory, které  spolu vedeme a hotel posouvají dopředu.

Kdybyste nemohl být ředitel, ale naopak si mohl vybrat některou z profesí, která je důležitá pro chod hotelu, která by to byla a proč?

Nejbližší je mi určitě stravovací úsek. Ovšem, ve skrytu duše jsem si vždy přál vést a jsem šťastný, že jsem si svůj sen splnil. Díky správným rozhodnutím ve správný čas jsem na pozici ředitele už 20 let, z toho 10 let v hotelu Royal Regent.

Hotel Royal Regent se nyní rozrůstá o další část. Kdy bude hotová a čím bude pro hosty atraktivní?

V nové části, která bude propojena se stávajícím hotelem, nabídneme hostům již v polovině příštího roku 32 nových designových pokojů. Budou klimatizované a moderně vybavené. Hosté se mohou těšit také na rozšířené lázeňské služby, solnou jeskyni, privátní wellness a další doplňkové služby. Vzhledem k tomu, že plánujeme dokončení výstavby v období našeho patnáctiletého jubilea, má vše velmi slavnostní nádech.

Do lázní se lidé jezdí léčit. Ale co zdraví návštěvníci Karlových Varů? Který z vašich pobytových balíčků byste jim doporučil? Máte i takové?

Naší doménou jsou léčebné programy. Věříme ale, že i zdánlivě zdravý host může své zdraví nadále upevnit v rámci prevence. Mezi wellness a relaxačními pobyty ženy preferují oblíbené Wellness Kleopatra a Wellness Anticellulite. Pánové zas rádi volí wellness balíček „Svatý Josef“. Lákavý je i balíček „Wellness Thai“, který snoubí thajské masáže s koupelí a oxygenoterapií. Hosté mají navíc neomezený vstup do hotelového fitness centra a wellness s bazénem, whirlpoolem a 3 druhy saun.

 Váš hotel se nachází na velmi dobré adrese, v lázeňském centru. Mohou k vám zavítat i náhodní kolemjdoucí z promenády, kteří u vás nebydlí? Co jim může Royal Regent nabídnout?

Lidé procházející se v centru města mohou v našem hotelu strávit příjemné chvíle například v lobby baru „Regent‘s Club“, kde máme výběr pokrmů z á la carte nabídky. Pěknou chvilku si mohou zpříjemnit taktéž šálkem dobré kávy nebo čaje se sladkým dezertem od našeho mistra cukráře. Nebo si vychutnat některý z výborných koktejlů.  Hostům, kteří by chtěli využít pouze léčebných možností v našem hotelu, náš lázeňský lékař po dohodě připraví individuální léčebný plán a host dochází pouze na léčbu.

Karlovy Vary jsou krásné v každém období. Léto však hraje prim, třeba i kvůli filmovému festivalu. Co ještě mohou vaši hosté v teplých měsících ve slavných lázních zažít?

Karlovy Vary mají bohatý kulturní život. Kromě zmíněného filmového festivalu jsou to četné koncerty různých žánrů. Za návštěvu určitě stojí některý z koncertů tradičního Karlovarského symfonického orchestru, anebo některé z představení v městském divadle. V něm má St. Joseph Royal Regent dokonce vlastní lóži. A to jako jediný hotel v Karlových Varech! V rámci pohybu jsou velmi oblíbenou aktivitou procházky po krásných a udržovaných lázeňských parcích a lesích, kde mohou i cyklisté využít kilometry upravovaných cyklotras. A kdyby počasí nepřálo, jsou otevřené vnitřní expozice, jako je interaktivní prohlídka v Becherově vile, či prohlídkový okruh v nově zrekonstruovaných Císařských lázních.

https://www.royalregent.cz

Fotogalerie


Podobné články


Developed by MadFox design