Energie a klid z hloubi lesů
Příroda ve své ryzí podobě, to jsou Jizerské hory, které patří k nejčistším u nás. V jejich srdci najdete místo k odpočinku i základnu pro dobrodružné výpravy do horské krajiny. Vítejte na Královce.
03. 11.2024
12. 10.2023
Když se spojí zlaté české ručičky s kvalitní italskou čokoládou a prvotřídními surovinami, výsledkem je jedinečný chuťový zážitek pro ty nejmlsnější milovníky sladkých delikates.
Petra Kovandová a její tým už od roku 2007 připravují originální, ručně tvarovanou čokoládu, pralinky a speciality z nugátu a marcipánu pod značkou BON BON. Zakladatelka úspěšné malé továrny na čokoládu otevřela cukrárnu a čokolatérii v Třeboni, Muzeum čokolády v Táboře a nyní se jí splnil sen o vlastní čokolatérii, kavárně a obchodu v Praze pod Petřínem.
Delikatesy na sto způsobů
Exkluzivní čokoládové pralinky podle originální receptury a hlavně sortiment 30 druhů teplých čokolÍd v kombinaci s oříšky, ovocem a kořením můžete ochutnat právě v nové čokolatérii.
Tohle místo plné čokolády je originální hlavně výstavou obrazů malovaných čokoládou, taková čokoládová galerie.
Chocolaterie BON BON Praha
Vítězná 15
Praha – Malá Strana
Otevřeno každý den od 9 do 18 hod
Příroda ve své ryzí podobě, to jsou Jizerské hory, které patří k nejčistším u nás. V jejich srdci najdete místo k odpočinku i základnu pro dobrodružné výpravy do horské krajiny. Vítejte na Královce.
03. 11.2024
Svatomartinská husa v luxusní restauraci La Veranda je oslavou tradiční české kuchyně v moderním, elegantním podání. Tento prestižní podnik v srdci Prahy je známý svou vysokou úrovní gastronomie, a svatomartinské menu není výjimkou. Šéfkuchař restaurace přistupuje k přípravě svatomartinské husy s maximální péčí, využívajíc lokální, bio suroviny a přísady od vybraných farmářů, aby zajistil autentickou chuť a nejvyšší kvalitu.
24. 10.2024
Značka šampaňského Krug je již od roku 1843 symbolem jedinečného chuťového zážitku. Ten se ještě znásobuje při kombinaci sklenky Krug Grande Cuvée nebo Krug Rosé s různými pokrmy. Proto je každoročně vyhlášena výzva, při níž kulinářští mistři mají za úkol vytvořit co nejzajímavější recept, který se hodí k tomuto lahodnému moku.
04. 10.2024
Developed by MadFox design