Milovníci seafoodu v nejvyšší kvalitě to nemají v suchozemské zemi jednoduché. Přímo v srdci Prahy se ale nachází místo, které právě na tomto konceptu postavilo svou nabídku a uspělo: Zdenek’s Oyster bar. Od roku 2011 nabízí fine dining gastronomii založenou na kombinaci surovin nejvyšší kvality, fusion receptech inspirovaných Asií, moderních technik a lokálních ingrediencí. Základem zdejší nabídky jsou pochopitelně ústřice v nejvyšší kvalitě – ať už v klasické podobě nebo v některé z nápaditých fusion úprav. S ústřicemi se pochopitelně snoubí „bublinky“, v Oyster baru si hosté mohou vybrat z neuvěřitelných 180 druhů champagne, od známých champagne domů po méně známé značky vyráběné v malých, rodinných vinařstvích. Pro milovníky kreativního fine diningu je navíc vždy připravena sezonní nabídka jídel vytvořených zdejším šéfem kuchyně Davidem Vláškem. Přijďte si vychutnat zdejší neopakovatelnou atmosféru a kuchyni!
Gastronomická scéna v Praze je hodně rozsáhlá a podniků, které byste měli navštívit alespoň jednou za život, tu najdete hned několik. Restauratér Jurij Kolesnik s více než dvaceti lety zkušeností v oboru vlastní dokonce tři z nich. Každá má jiný koncept a může se pochlubit jedinečnou atmosférou, kterou jim tento restauratér ve spolupráci se svým týmem vtiskl.
Příjemná procházka po Rašínově nábřeží s vyhlídkou na Pražský hrad se může během chvilky proměnit v dobrodružnou výpravu do Latinské Ameriky. Stačí pár kroků a pohltí vás pohodová atmosféra mexické restaurace Cantina, kde vám naservírují tradiční pokrmy i přes 40 druhů tequil.